Outfit-tips med bandanas

Att bära en bandana som ett bälte är ett bra sätt att lägga till lite färg till en avslappnad outfit. Den kan även knytas till en bältesögla. Men hur knyter man en bandana rätt? Här är några idéer och vill du har fler kan du kolla in på www.bandana.se.

Runt väskan

Oavsett om du har bråttom eller bara vill ha ett unikt väsktillbehör kan bandanas vara fantastiska tillbehör. Du kan bära dem runt väskans handtag, som ett pannband, eller knyta dem runt handleder och vrister. Bandanasvansarna kan också stoppas in i din slips för en solid manschettlook, eller utelämnas för en söt rosett. Du kan också knyta dem runt vristen som en fashionabel vrist, eller till och med knyta dem runt toppen av dina sandaler för en skenbar ballerinasko.

Runt huvudet

Det kan verka som att du inte kan knyta bandanas runt huvudet när du klär på dig, men hemligheten är enkel: vik dem helt enkelt till en triangel. Vira sedan ena änden runt huvudet och för den tryckta sidan mot hårfästet. Bär en bandana runt huvudet för en rolig look. Detta mångsidiga modestycke kan bäras på flera sätt, inklusive under en bulle, bakom nacken eller i en knut.

Runt halsen

Om du vill klä upp dina outfits med en okonventionell twist kan du knyta bandanas runt halsen. De kan bäras som en halsduk eller lindas runt halsen som en choker. För en trendig look kan du kombinera dem med en färgglad armring eller choker. Du kan till och med vika dem till en triangel för att fungera som pannband. Här är några tips för hur du knyter bandanas runt halsen.

Runt handleden

Du kan bära bandanas som tillbehör för att klä dig för tillfälliga evenemang. De är fantastiska att bära oavsett årstid och kan se bra ut knutna runt halsen, huvudet, handleden eller midjan. De passar också bra till jeans, sneakers och en enkel T-shirt. Här är några sätt att knyta bandanas runt handleden och bära dem med olika stilar. Använd rätt bandanafärg och textur för att komplettera din outfit.