Solskydd som passar huset

Förra veckan köpte jag och min man solskydd i Stockholm city. Vi har länge varit på jakt efter ett solskydd som både ska vara funktionellt men också se snyggt och bra ut. Det funktionella va ganska enkelt att hitta då dom flesta solskydd idag styrs med fjärrkontroll. Det som varit en utmaning är att hitta ett solskydd som designmässigt passar in på vår villa.

Problemet har varit att våran färg på villan inte direkt har matchat med färgerna röd, svart eller vit det vill säga alla dom färger som solskydd finns i. Tyvärr har butikerna oftast inte så bra utbud av solskydd eftersom dom väljer att sälja andra produkter i samma butik. Allt i solskydd kan jag däremot rekomendera, företaget är nischade kring allt som har med solskydd och markiser att göra, varpå utbudet naturligtvis var större.

Det som också va bra är att service och installation ingick i priset. Det var väldigt skönt att få hela paketet installerat och klart, varpå det enda man behövde göra var att blanda ihop en gin tonic, njuta av det fina vädret och spana in dom vältränade pojkarna som monterade solskyddet. Man kan spendera två timmar på lördagskvällen på sämre sätt, eller va säger ni?