Isolera krypgrunden i nya huset

Jag har byggt nytt hus och kan rekommendera alla som ska göra det att samtidigt isolera krypgrund. Alla har väl en bild utav hur ens drömhus ser ut. Jag har gjort ritningar och teckningar sedan jag var kanske tio år gammal på hur jag vill ha det och jag kommer inte sluta att kämpa för att få mitt drömhem. Vad jag har planerat är en stor villa en bit utanför staden där jag vill ha en megastor trädgård där eventuella barn och husdjur kan springa och leka hela dagarna. Huset ska vara i tre våningar och ha en väldig attraktiv arkitektur. Färgen har jag inte riktigt bestämt mig över men det ska vara någon lagom diskret färg så som till exempel vitt, ljusgrått eller mörkblått. Det viktigaste är att det inte ser ut som något hypermodernt överklasshus utan jag vill att man ska titta på villan och tänka ”Åh, där vill jag bo för det ser så mysigt och hemtrevligt ut!”. Sedan vill jag även isolera krypgrund och ha ett staket runt hela området men ett litet och vänligt staket för vissa typer av staket kan se så hemska och inte så inbjudande ut. Sedan är det ju allt det praktiska som ska göras också vilket inte är lika roligt som inredning och utseende. Man behöver till exempel börja med att tänka på marken som huset ska byggas på. Första ska man hitta en plats som man tycker om, sen ska den marken vara till salu också och inom en lagom summa pengar. Sen behöver man också ansöka om bygglov och det kan vara knepigt har jag hört för grannar har ju också en del att säga till om när man bygger. Till sist ska man hitta hantverkare som kan ta sig an uppdraget att bygga villan. Då gäller det att vilja några som kan sin sak och är ärliga. Man vet ju att det finns så fruktansvärt många som har blivit lurade av byggföretag då de debiterat vissa för mycket eller att hantverkare har gjort ett halvdant jobb så elen inte fungerar eller liknande men det här företaget gjorde att bra jobb med att isolera krypgrund. Allt jobb, slit och pengar kommer det vara värt om man får sitt drömhus. Det gäller att vara förberedd och ha god kontakt med de som ska hjälpa dig.